Voor vele heeft Marco een bekend gezicht, vaak staat hij buiten bij de Albert Heijn in de van Schevichavenstraat in het centrum van Nijmegen.

Minder bekend is zijn verhaal. De droom van Marco was om zijn verhaal te schrijven en hier een boek van te maken.
Inmiddels is deze droom uitgekomen! Door inspanningen van betrokken wijkbewoners, de wijkagent en het project ‘Social Design Politie‘ met kunstenares Anne Deborah Bakker is het boek een feit. ‘Het ‘onbewogen’ leven van een moeilijk opvoedbare jongen’ vertelt het verhaal achter het zwervende bestaan van auteur Marco Luyer.

Het eerste exemplaar van ‘Het ‘onbewogen’ leven van een moeilijk opvoedbare jongen’ is in ontvangst genomen door Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen tijdens de afgelopen Daklozendag.

De eerste druk is volledig uitverkocht en nu heeft wijkblad Marikenmagazine (centrum Nijmegen) een oproep geplaatst om mee te helpen een tweede druk te realiseren. Hiervoor is minimaal € 350,- nodig. U kunt dit mogelijk maken door nu reeds het boek aan te schaffen.

Indien u minimaal € 25,- doneert en indien het streefbedrag wordt gehaald, ontvangt u dit onthullend en zeer lezenswaardig boek.
Omdat wij van Place To Belong dit initiatief graag ondersteunen hebben we onze bankrekening en de ‘donatie-knop’ beschikbaar gesteld.
Hoe werkt het?
Ga naar ‘Place to Belong’ en stort uw bedrag onder vermelding van ‘Boek Marco’.

Zodra het streefbedrag gehaald is, ontvangt u uw exemplaar. Indien het streefbedrag vóór 1 januari 2021 niet wordt gehaald, wordt uw donatie geretourneerd.

Verbreed je blik en lees het aangrijpende verhaal van Marco!