Place to Belong is een enthousiaste groep vrijwilligers met een achtergrond in de evenementenbranche, culturele sector en de hulpverlening.

Wij zetten ons in voor jongeren zoals jij, die graag naar een festival/evenement gaan maar hier bijvoorbeeld geen geld voor hebben of het spannend vinden.

We werken samen met verschillende festivals en evenementen. Daarvoor zetten wij verschillende creatieve projecten op, zoals een toilettheater (Plees to Be), straattheater, enzovoorts.

In ruil voor jouw inzet, krijg jij toegang tot het festival/evenement en de medewerkerscamping, eten & drinken, en voldoende vrije tijd om het festival volop te ervaren.

De voorbereidingen doen we samen in onze gezellige werkplaats. Dit is de ruimte waar we vette dingen maken, zoals decor. Ook is dit onze vrijplaats om na te denken over thema’s, concepten enzovoorts. Hier kunnen we elkaar beter leren kennen en kun je meedoen aan workshops en activiteiten.

Waarom meedoen? Je kunt:

  • werkervaring opdoen op festivals;

  • je creativiteit inzetten en aan je cv werken;

  • leeftijdsgenoten leren kennen;

  • aan je netwerk bouwen;

  • gratis deelnemen aan festivals/evenementen en onze workshops.

Dus, zie jij jezelf samenwerken met leeftijdsgenoten op de gezelligste plekken in Nederland? En wil jij jouw creatieve talenten verder ontwikkelen en werkervaring opdoen?

Dan zouden we jou graag ontmoeten! Mail naar welkom@placetobelong.nl