Doe je mee!?

Wil jij sociaal ondernemen?

Help jongeren die net dat extra zetje nodig hebben om aan de slag te kunnen gaan!

Wij bieden originele aanvullingen voor jullie event of project.

Place to Belong wil jongeren tussen de 16 en 27 jaar die een extra zetje nodig hebben het zelfvertrouwen geven om hun leven in eigen hand te nemen. Door jongeren creatief bezig te laten zijn in de evenementenbranche, werken zij aan de vaardigheden en het sociale netwerk om de volgende stap te zetten.

Onze jongeren hebben een eigenzinnige blik op de wereld en dit geeft een unieke twist aan jouw project of productie. Laat je verrassen.

Kortom:

laat een groep jongeren een onderdeel van jouw (rand)programma invullen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toilettheater

  • Entree-aankleding

  • Decorbouw

  • Technische ondersteuning (licht, geluid)

  • Thema-entertainers

  • Sfeermakers

Deze jongeren hebben talent en een sterke behoefte om hun creativiteit te uiten. Geef ze een plek op jouw festival/evenement/project om zich te ontwikkelen. Laat ze kennismaken met de actieve kant van festivals, waar het werkveld draait om plezier, passie en de vruchten plukken van projectmatig samenwerken. Een klein sociaal gebaar vanuit jouw ondernemerschap kan grote positieve gevolgen hebben voor onze deelnemers. Jij bent de plek waar ze thuishoren en werkzaam kunnen zijn; wij bieden de veiligheid en begeleiding zodat de jongeren kunnen groeien en tot hun volle recht komen.

Laat ons weten wat jij zoekt! We zouden het leuk vinden als je een e-mail stuurt naar welkom@placetobelong.nl

© Copyright - Place to Belong Nijmegen